Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر، حدود دوهفته‌ از تعطیلی کلاس‌های درس و مدارس در مازندران می‌گذرد و برخی معلمان خلاق و مبدع، شیوه‌ای آموزش را به فضای مجازی کشانده‌اند.

بچه‌های گل کلاس چهارم مدرسه ناصرخسرو عنوان گروه مجازی است که شکل‌گرفته و اعضای این گروه همکلاسی‌هایی هستند که حدود دو هفته به دلیل جولان ویروس کرونا از رفتن به مدرسه محروم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهایی که متولیان سلامت و بهداشت، تأکید می‌کنند تا شهروندان مازندرانی برای حفظ سلامت از خانه‌ها بیرون نروند، تکلیف درس و مدرسه دانش‌آموزان به فضای مجازی کشیده شد و می‌توان امیدوار بود که فضای مجازی که تا دیروز مسئولان دغدغه ساماندهی آن را داشتند، امروز در مسیر اصلی در حال ریل‌گذاری قرار گیرد.

خانم خزایی معلم کلاس چهارم پروین مدرسه ناصرخسرو است و ۳۰ دانش‌آموز دارد و برای آنکه شاگردانش از درس و مدرسه عقب نمانند، اقدام به تشکیل گروه مجازی کرده تا همکلاسی‌ها را دورهم جمع کند.

وی هرروز تکالیف درس‌های مختلف دانش‌آموزان را در قالب عکس، فایل صوتی و کلیپ تصویری آموزش می‌دهد و از دانش‌آموزانش می‌خواهد تا نسبت به انجام تکالیف اقدام کنند. او دریکی از درس‌ها، از دانش‌آموزان خواست تا شعر لطف حق را روخوانی کرده و سه بیت از شعر را در قالب فایل صوتی ضبط و ارسال کنند و دانش‌آموزان نیز سعی دارند از طریق فضای مجازی از درس و مدرسه عقب نمانند.

وی عقب نماندن دانش‌آموزان از درس و مدرسه در روزهایی که مدرسه به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل است، را هدف برپایی کلاس‌های آموزشی در فضای مجازی بیان کرد.

همچنین محمد عباسی ولی یک دانش‌آموز مقطع متوسطه اول نیز می‌گوید: در روزهایی که استان درگیر ویروس کرونا است بیش از هر چیز نگران سلامت فرزندان و عقب نیفتادن آنان از درس و تحصیل هستیم.

نگرانی خانواده‌ها درباره تحصیل فرزندان امری ملموس و محسوس است و باید این نگرانی‌ها با شیوه‌های مختلف ازجمله آموزش از راه دور و فضای مجازی برطرف شود

وی ادامه داد: هرچند طبق تصمیم درست متولیان امر مدارس تعطیل‌شده است اما نگرانی خانواده‌ها درباره تحصیل فرزندان امری ملموس و محسوس است و باید این نگرانی‌ها با شیوه‌های مختلف ازجمله آموزش از راه دور و فضای مجازی برطرف شود.

وی با عنوان اینکه هرچند شبکه آموزش برای هر مقطع حدود نیم ساعت در روز آموزش کلی ارائه می‌دهد، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های رسانه ملی، این مدت کم آموزش برای هر مقطع و پایه درسی کافی نیست و لازم است مدیران آموزشی مدارس با بهره‌گیری از شیوه‌های آموزشی از طریق فضای مجازی، کلاس‌های درس را به این حوزه سوق دهند.

مونا جعفری دانش‌آموز پایه اول متوسطه دوم که در دبیرستان فرزانگان تحصیل می‌کند، می‌گوید: در روزهای گذشته برخی از معلمان اقدام به تشکیل گروه‌های مجازی کرده‌اند و درس‌ها را از این طریق آموزش می‌دهند که کاری جدید و خوب است.

وی افزود: بردن کلاس درس به فضای مجازی می‌تواند استفاده از فضای مجازی را مفید و بهینه کند. در این گروه دانش‌آموزان با یکدیگر هم‌اندیشی و مباحثه تحصیلی دارند.

۵۹۵ مدرسه مازندران از اینترنت محروم هستند

وی یادآور شد: شیوه آموزش مجازی راهی برای شکست کرونا توسط دانش‌آموزان و معلمان است و امیدواریم پس از بازگشایی مدارس، از شیوه‌های تلفیقی آموزش‌های مجازی و حقیقی برای ارتقای راندمان تحصیلی بهره برده شویم.

ارائه آموزش‌های مجازی و از راه دور دانش‌آموزان مستلزم فراهم شدن زیرساخت‌ها است اما در حال حاضر بسیاری از دانش‌آموزان مناطق روستایی از این امکان محروم هستند. در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در استان ۸۴ درصد و همچنین چهار میلیون و ۹۰۰ هزار سیم‌کارت در مازندران فعال است و دو میلیون و ۸۱۴ هزار مازنی کاربر اینترنت هستند، همچنین دو هزار و ۵۰۰ روستای استان از سرویس اینترنت بهره‌مند هستند.

بااین‌حال علیرضا سعدی مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به این‌که از مجموع هزار و ۵۳۸ مدرسه روستایی، در حال حاضر ۵۴۱ مدرسه اینترنت ADSL دارند و از این طرح نیز بهره‌مند خواهند شد، گفت: این طرح در مازندران با همکاری اداره کل ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات استان، عملیاتی خواهد شد و این اداره کل، ضمن اعطای دو سال اینترنت رایگان، طرح مودم رایگان و راه‌اندازی رایگان را نیز برای مدارسی که از این امکانات بهره‌مند نبودند، در نظر دارد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به اینکه ۵۹۵ مدرسه در روستاهای مازندران، فاقد سرویس اینترنت هستند، گفت تعدادی از مدارس روستایی در مازندران، حتی خط تلفن هم ندارند که این مدارس نیز در این طرح به‌صورت نیم‌بها نام‌نویسی خواهند کرد تا زیرساخت لازم برای برخورداری از اینترنت رایگان بر ای‌ آنها مهیا شود.

مازندران ۵۰۰ هزار دانش‌آموز دارد که در بیش از چهار هزار و ۹۰۰ مدرسه مشغول تحصیل هستند و تعطیلی مدارس به دلیل کرونا نیازمند تقویت زیرساخت‌ها برای آموزش‌های مجازی و از راه دور است تا همه دانش‌آموزان از فرصت برابر تحصیلی بهره‌مند شوند.

کد خبر 489318 برچسب‌ها استان مازندران كرونا در ايران مدرسه و مدارس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مازندران كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموزان درس و مدرسه فضای مجازی راه دور دانش آموز بهره مند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند

افشین خوش‌گوار در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: دانش‌آموزان کردستانی ۶ عنوان برتر در مرحله کضوری جشنواره سفیران سلامت را کسب کردند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان اعلام کرد: در هشتمین جشنواره سفیران سلامت دانش‌آموزی، در مرحله شهرستانی ۸ هزار و ۵۲۸ اثر اعلام وصول شد که از این تعداد ۳۱۳ اثر به مرحله استانی راه پیدا کرد.

خوش‌گوار عنوان کرد: پس از داوری آثار راه یافته به مرحله استانی، با نظر شورای داوران ۲۹ اثر به دبیرخانه کشوری جشنواره ارسال شد.

وی گفت: بر اساس اعلام دفتر سلامت و تندرستی وزارت، شش اثر شرکت کنندگان کردستان حائز رتبه‌های برتر کشوری شدند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان خاطرنشان کرد: بر این اساس در رشته کارسازه سارا وکیلی از مدرسه متوسطه اول فاطمه الزهرا شهرستان کامیاران و سیدایمان حسینی از مدرسه متوسطه اول دکتر پرتو ماه دهگلان موفق به کسب عنوان اول شدند.

خوش‌گوار ادامه داد: در بخش کارسازه ابتدایی اول مدرسه شکوفه‌های انقلاب دیواندره متشکل از آریسا محمدیان، ستایش حمزه‌ای و فاطمه زهرا محمدی رتبه چهارم کشوری را به دست آوردند.

وی افزود: در بخش جشنواره عکاسی چهارشنبه آخر سال نیز آلان شادفر از مدرسه شهید فهمیده ناحیه ۲ و شنیا دلکی از مدرسه نیایش دهگلان حائز رتبه برتر کشوری در دوره دوم ابتدایی شدند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان عنوان کرد: در بخش باغچه کوچک سبزیجات نیز ایلیا صفری از مدرسه شهید آزادی کامیاران در دوره اول ابتدایی رتبه پنجم کشور را به دست آورد.

کد خبر 6090668

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم